Persondata-politik

Tilbage til info

Information om databehandleraftale vedr. nyhedsmails

Dataansvarlig: herningCentret, Merkurvej 1, 7400 Herning. Databehandler: Konceptas, Østergade 21, 7400 Herning

Formålet med databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den dataansvar-lige er:
• At gøre det muligt for brugere at oprette sig på mailinglister.
• At gøre det muligt for brugere at modtage nyhedsbreve, herunder kampagner og tilbud.
Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den dataansvarlige drejer sig primært om (karakteren af behandlingen):
• Gemmer brugerens kontaktinformationer i mailingliste, evt. grupperet efter brugervalgt interesseområde.
• Gemmer log over afsendte mails via mailingliste til brugeren.
Behandlingen omfatter følgende typer af personoplysninger om de registrerede:
• Email adresse.
• Navn på kontaktperson.
• Evt adresse på kontaktperson.

 

Information om databehandleraftale vedr. smartphone-applikation

Tryk her for at læse vores persondatapolitik

 

Facebook

Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Facebook-sider administreret af herningCentret: www.facebook.com/herningCentret/og www.instagram.com/herningcentret/

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger:
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde:
Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger:
De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger:
Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatisk afgørelser og profilering:
Vi antager, at Facebook/Instagram foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

 

TV-overvågning

Der foretages TV-overvågning i og ved herningCentret. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger.

 

Information om website

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan det resultere i, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne anvender vi til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@herningcentret.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

herningCentret Merkurvej 1, 7400 Herning

Telefon: 24 63 23 73 Email: post@herningcentret.dk

 

herningCentret - Merkurvej 1 - 7400 Herning

Wilkommen

Das herningCentret wurde 2012 zum besten Shoppingcenter Dänemarks gekürt. Die 80 Fachgeschäfte bieten alles, was das Herz begehrt – von Waren des täglichen Bedarfs bis zu kleineren Luxusartikeln.

Im herningCentret finden das ganze Jahr über angesagte Events statt. Mit seinen gut sortierten Fachgeschäften, hervorragenden Esslokalen und guten Einrichtungen ist das herningCentret ein tolles Ausflugsziel für die ganze Familie.

Allgemeine Öffnungszeiten

Fachgeschäfte:

MONTAG-FREITAG:10.00-19.00
SAMSTAG: 10.00-16.00
SONNTAG: 11.00-16.00

Geschäfte mit erweiterten Öffnungszeiten – hier klicken

Wegbescreibung

Welcome

herningCentret is much more than just shopping. It has 80 stores, so you can purchase everything you might possibly need – from staple goods to luxury items.

herningCentret hosts many special events all year round and has a wealth of exciting stores, excellent restaurants and first-rate facilities. herningCentret is the ideal shopping destination for the whole family.

General opening hours

SPECIAL-STORES:

MONDAY-FRIDAY: 10.00-19.00
SATURDAY: 10.00-16.00
SUNDAY: 11.00-16.00

Stores with extended opening hours – click here

Directions